Dakleer branden

Dakleer

Het dak van uw woning krijgt nogal wat te verduren met alle verschillende weersomstandigheden. Om ervoor te zorgen dat uw dak goed beschermd wordt, is het van belang dat u uw dakbedekking tijdig laat vervangen. Het is anders mogelijk dat er lekkage ontstaat.

Heeft u al last van lekkage? Dan is het verstandig om advies in te winnen over het vervangen van uw huidige dakleer. Ongemerkt zal het in de constructie ook een en ander gaan slijten hierdoor. Het dak krijgt gedurende zijn leven veel te verduren: UV straling van het zonlicht, vocht dat onder de dakbedekking condenseert, temperatuursverschillen, weer en wind invloeden. Bovendien heeft het water dat op het dakleer blijft staan voldoende tijd om een weg naar binnen te zoeken.

Repareren of vervangen?

Soms is het voldoende om alleen een (kleine) correcte reparatie uit te voeren, maar in andere gevallen is het noodzakelijk nieuw dakleer aan te brengen. Lekkages kunnen wel meters van gescheurde of geperforeerde stukken dakleer liggen. Vraag daarom vrijblijvend een dakinspectie aan zodat u goed geïnformeerd kan worden over de huidige staat van uw dakbedekking en welke mogelijkheden er voor u zijn.

Kosten vervangen dakleer

Voordat de kosten van het vervangen van het dakleer op papier gezet kan worden, moet eerst een en ander onderzocht worden. Waarop ligt de dakbedekking, op een stalen/betonnen dak, op een dakbeschot van houtwolcement platen of houten rabatdelen op een houten balklaag? Ligt het dakleer los of is deze vast gespijkerd, vast gebrand of vast gekleefd? Om hoeveel vierkante meter gaat het? 

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, onze experts helpen u graag hiermee!

High Service Woning Onderhoud

Opzoek naar een goede monteur voor uw woning?

 Als het gaat om dakwerken of schilderwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres. Alle onder 1 dak met de beste vakmannen in huis. 

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte

High Service

Voor direct hulp bij daklekkage of woning onderhoud. Schakel direct een medewerker in van High Service Woning Onderhoud voor een geheel vrijblijvende offerte & advies.

0 /7
Lekkage Service
0
Jaar Garantie
0 +
Tevreden klanten
0 +
Dagelijks Lekkage

Direct een gratis offerte ontvangen? Bel ons op 0113 855 525

De beste als het gaat om woning onderhoud. Van dak tot schilderwerk. Vraag direct een gratis offerte aan.

Dakdekkersbedrijf Voets is een onderdeel van Highservice Woningonderhoud. 

  • Adres: Stationspark 8-05, 4462 DZ te Goes (Hoofdvestiging)
  • Adres: Zuidzijde Haven 39a, 4611 HC te Bergen op Zoom
  • Tel: 0113-855525
  • KvK: 74529749
  • Bank: Nl43 INGB 0008 3250 47

© 2019 Hight Service Woningonderhoud - Alle rechten voorbehouden!