Daklekkage

Lekt uw dak?

Vooral bij oudere daken komt het regelmatig voor dat dakpannen stuk gaan of dat er nokvorsten los laten. Daar het dak vervolgens niet meer waterdicht is, zal hierop actie ondernomen moeten worden, vooral gezien het wisselvallige weer wat in Nederland kan vallen, is het aanbevolen dit risico niet te lopen.

Als u het vermoeden heeft dat er een lekkage in uw dak zit, kunt u vrijblijvend een van onze experts inschakelen om naar uw dak te laten kijken. Deze komt dan zo snel mogelijk langs en zal ook met u doornemen wat er geconstateerd wordt.

Door de complexe aard van opsporen van lekkages is het moeilijk om vooraf een kostenindicatie te geven van de reparatie/renovatie. In sommige gevallen is het probleem al verholpen als enkele dakpannen weer goed geschoven worden, maar in de meer heftige situaties kan een heel dak vernieuwd moeten worden. U kunt met ons contact opnemen voor meer informatie.

Gevolgen van een daklekkage

Een gevolg van daklekkage is dat er schimmel kan worden gevormd. Een daklekkage laat namelijk veel vocht binnen in uw huis. Dit heeft niet alleen nadelige gevolgen voor uw huis, maar ook voor uw gezondheid. Schimmels kunnen zich namelijk ontwikkelen tot giftige stoffen. Deze stoffen blijven in de lucht hangen en kunnen astma en andere ziektes veroorzaken. Veel verzekeringen vergoeden het verwijderen van schimmel niet wanneer er te laat door de huisbewoner is gereageerd. Het is om deze reden van belang dat er vlot wordt gereageerd bij een daklekkage. 

Een daklekkage kan ook nog meer ernstige gevolgen hebben. Een lek in uw dak kan veel schade aanrichten aan uw plafond, muren, vloeren, leidingen en elektrische bedradingen. Het water zorgt ervoor dat de houtkwaliteit in de structuur van het huis achteruit gaat (wat ook weer schimmels met zich mee kan brengen). Het is dus mogelijk, dat niet alleen uw dak wordt aangetast, maar ook het hele fundament van het huis. In de extreme situaties is het zelfs mogelijk dat het dak instort. Gelukkig zijn dit zeldzame situaties en voorkomt u dit meestal als u uw dak eenmaal per jaar laat controleren.

High Service Woning Onderhoud

Opzoek naar een goede monteur voor uw woning?

 Als het gaat om dakwerken of schilderwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres. Alle onder 1 dak met de beste vakmannen in huis. 

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte

High Service

Voor direct hulp bij daklekkage of woning onderhoud. Schakel direct een medewerker in van High Service Woning Onderhoud voor een geheel vrijblijvende offerte & advies.

0 /7
Lekkage Service
0
Jaar Garantie
0 +
Tevreden klanten
0 +
Dagelijks Lekkage

Direct een gratis offerte ontvangen? Bel ons op 0113 855 525

De beste als het gaat om woning onderhoud. Van dak tot schilderwerk. Vraag direct een gratis offerte aan.

Dakdekkersbedrijf Voets is een onderdeel van Highservice Woningonderhoud. 

  • Adres: Stationspark 8-05, 4462 DZ te Goes (Hoofdvestiging)
  • Adres: Zuidzijde Haven 39a, 4611 HC te Bergen op Zoom
  • Tel: 0113-855525
  • KvK: 74529749
  • Bank: Nl43 INGB 0008 3250 47

© 2019 Hight Service Woningonderhoud - Alle rechten voorbehouden!