Over ons

Wie zijn wij?

Highservice Woningonderhoud is een dynamisch bedrijf dat veel expertises in huis heeft. Wij zijn kleinschalig gestart en inmiddels uitgegroeid tot een stabiel bedrijf. Daarnaast maken wij gebruik van ons netwerk met vaste zzp-ers, vakmensen met wie wij regelmatig samenwerken zodat wij zeer goed op de hoogte zijn van hun speciale deskundigheid en ervaring. Als divers onderhoudsbedrijf zijn we in staat om zowel kleine als grote projecten uitstekend uit te voeren. Goed om te weten is verder dat we heel snel tot actie kunnen overgaan. 

Of het nu gaat om het het renoveren van dakkapellen, plaatsen van vogelwering, schilderwerk of repareren van dakgoten bij Highservice Woningonderhoud zit u goed. Dit is slechts een kleine greep uit de vele werkzaamheden die wij kunnen verrichten. 

Highservice Woningonderhoud werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Waarom kiest u voor ons?

Met ruim 30 jaar ervaring in dakwerk zijn wij uw vakman. Ons team van specialisten is gevestigd door het hele land en staat voor u klaar voor vrijwel alle werkzaamheden aan uw dak, schoorsteen, dakgoot en/of schilderwerk. Wij begrijpen hoe belangrijk kwaliteit is en daarom werken we uitsluitend met de beste producten van de meest hoge kwaliteit. Daarnaast beschikken onze specialisten over jaren ervaring en alle benodigde kennis. Deze combinatie zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Zo komt u bij ons nooit voor verassingen te staan.

High Service Woning Onderhoud

Opzoek naar een goede monteur voor uw woning?

 Als het gaat om dakwerken of schilderwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres. Alle onder 1 dak met de beste vakmannen in huis. 

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte

High Service

Voor direct hulp bij daklekkage of woning onderhoud. Schakel direct een medewerker in van High Service Woning Onderhoud voor een geheel vrijblijvende offerte & advies.

0 /7
Lekkage Service
0
Jaar Garantie
0 +
Tevreden klanten
0 +
Dagelijks Lekkage

Direct een gratis offerte ontvangen? Bel ons op 0113 855 525

De beste als het gaat om woning onderhoud. Van dak tot schilderwerk. Vraag direct een gratis offerte aan.

Dakdekkersbedrijf Voets is een onderdeel van Highservice Woningonderhoud. 

  • Adres: Stationspark 8-05, 4462 DZ te Goes (Hoofdvestiging)
  • Adres: Zuidzijde Haven 39a, 4611 HC te Bergen op Zoom
  • Tel: 0113-855525
  • KvK: 74529749
  • Bank: Nl43 INGB 0008 3250 47

© 2019 Hight Service Woningonderhoud - Alle rechten voorbehouden!